Οι υγιεινές, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά λιχουδιές μας είναι κατάλληλες για σκυλιά κάθε ηλικίας και ράτσας. Απαλλαγμένες από ανεπιθύμητα πρόσθετα που καταπονούν τον οργανισμό. Όπως και με την πλήρη τροφή της
PLATINUM, έτσι και οι μαγειρευτές (
FSG) λιχουδιές
PLATINUM Fit-Sticks Κοτόπουλο & Κουνέλι περιέχουν μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά, τα οποία είναι
κατάλληλα ακόμα και για ανθρώπινη κατανάλωση:
- Έως 76% Φρέσκο κρέας κοτόπουλου και κουνελιού.
- Ρύζι ως ένα υψηλής ποιότητας συστατικό για την σύνθεση σε υδατάνθρακες.
- Εκχύλισμα κελύφους πράσινων μυδιών και άλλα πολύτιμα βότανα.
Χρησιμοποιούμε την μέθοδο μαγειρέματος
(FSG) Fleischsaftgarung για να προετοιμάσουμε τις λιχουδιές
PLATINUM Fit-Sticks Κοτόπουλο + Κουνέλι. Η μέθοδος
FSG είναι μία μέθοδος μαγειρέματος φρέσκου κρέατος που αναπτύχθηκε στην κουζίνα και όχι στη βιομηχανία ζωοτροφών. Βασίζεται σε τεχνικές που χρησιμοποιούνται συχνά από μαγειρικούς σεφ για να κάνουν το κρέας πιο νόστιμο και πιο υγιεινό χρησιμοποιώντας χυμούς κρέατος. Είναι ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός αυτών των τεχνικών μαγειρέματος, προσαρμοσμένος στις φυσικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των σκύλων. Η μέθοδος
Fleischsaftgarung είναι μια διαδικασία κατά την οποία το φρέσκο κρέας μαγειρεύεται στον δικό του πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χυμό κρέατος, όπως και στην κουζίνα. Οι λιχουδιές μας παράγονται όταν το φρέσκο κρέας μαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο χυμός του κρέατος συμπυκνώνεται συνεχώς χρησιμοποιώντας μια τεχνική μαγειρέματος γνωστή ως μείωση
(reduction).
Λόγω της μεθόδου μαγειρέματος
Fleischsaftgarung, οι λιχουδιές μας είναι:
- ✔ ιδιαίτερα θρεπτικές
- ✔ μια πραγματική απόλαυση για τον σκύλο σας
- ✔ μαλακές λόγω των χυμών του κρέατος
- ✔ πολύ εύπεπτες
- ✔ δεν πρήζονται στο στομάχι του σκύλου (χωρίς φούσκωμα)
- ✔ περιέχουν λιγότερους υδατάνθρακες
Ελέγχουμε τακτικά και ανεξάρτητα τις λιχουδιές μας για σκύλους σε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα δοκιμών στη Γερμανία, την ELAB Analytik GmbH (πρώην TÜV SÜD ELAB).
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.