ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ // 100 ημέρες – 100 %

Μαγειρευτές (FSG) τροφές PLATINUM

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας και ο ενθουσιασμός των πελατών μας για τις πλήρεις μαγειρευτές τροφές της PLATINUM μας κάνουν σίγουρους ότι: η PLATINUM θα σας κερδίσει και σας. Δοκιμάστε την.

Εάν δε μείνετε ικανοποιημένοι με τις πλήρεις μαγειρευτές τροφές της PLATINUM για οποιονδήποτε λόγο, σας προσφέρουμε μια 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός των πρώτων 100 ημερών από την αγορά σας. Κάντε μας ένα απλό τηλεφώνημα και θα συλλέξουμε το ανοιγμένο σακουλάκι με την τροφή καθώς και οποιαδήποτε μη ανοιγμένα είδη. Φυσικά θα σας αποζημιώσουμε με την τιμή αγοράς.

PLATINUM φροντίδα

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας και ο ενθουσιασμός των πελατών μας για το OralClean+Care μας κάνουν σίγουρους ότι: αυτό το φυσικό προϊόν για την αφαίρεση της πλάκας θα σας κερδίσει και σας. Δοκιμάστε το.

Εάν δε μείνετε ικανοποιημένοι με το OralClean+Care για οποιονδήποτε λόγο, σας προσφέρουμε μια 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός των πρώτων 100 ημερών από την αγορά. Κάντε μας ένα απλό τηλεφώνημα και θα σας επιστρέψουμε ολόκληρη την τιμή αγοράς, με την προϋπόθεση ότι έχετε λάβει το μπουκάλι με το προϊόν απευθείας από εμάς.

Υποθέτουμε βέβαια πως έχετε κάνει τακτική χρήση του OralClean+Care στο κατοικίδιό σας:
  • Το OralClean+Care πρέπει να ψεκάζεται ή να επαλείφεται στο στόμα 2 φορές ημερησίως. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο πλαίσιο οδοντιατρικής περίθαλψης καθώς και στην ετικέτα του προϊόντος.
  • Το ζώο σας δεν θα πρέπει να φάει ή να πιει τίποτα για 30 λεπτά πριν και μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

* Επιπλέον όροι:

Σε κάθε περίπτωση παραγγελίας θα πρέπει να έχετε ανοίξει μόνο το ένα σακουλάκι (στην περίπτωση πολλών συσκευασιών/παραγγελίας). Οι υπόλοιπες συσκευασίες θα πρέπει να μην έχουν ανοιχτεί. Απαραίτητα η αποστολή τόσο της ανοιχτής συσκευασίας όσο και των κλειστών συσκευασιών (στην περίπτωση που έχετε παραγγείλει περισσότερα της μιας συσκευασίας) θα πρέπει να γίνεται μέσω συγκεκριμένης εταιρίας courier που θα σας δοθεί απο εμάς (κόστος επιστροφής: 5 ευρώ). Μόλις συλλέξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων (η επιστροφή αφορά το καθαρό κόστος τροφής χωρίς μεταφορικά ή άλλα επιπλέον κόστη που προήλθαν από την παραγγελία) σας εντός 15 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να διευθετήσουμε βήμα-βήμα την διαδικασία.