Η Συνταγή της Platinum

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά για την προετοιμασία των ξηρών τροφών PLATINUM:

  • Τουλάχιστον 70% φρέσκο κρέας από μία πηγή κρέατος (μονοπρωτεΐνική) που διευκολύνει την διάσπαση των πρωτεϊνών σε πολύτιμα αμινοξέα.

  • Σε μικρό και αναγκαίο ποσοστό Μη ΓΤΟ καλαμπόκι, ρύζι ή πατάτες ως υψηλής ποιότητας πηγές υδατανθράκων για την ομαλή λειτουργία του πεπτικού και επαρκή πηγή ενέργειας  . 

  • Έλαια ψυχρής έκθλιψης για βέλτιστη ισορροπία λιπαρών, λαμπερό τρίχωμα και ισχυρές αρθρώσεις.

  • Λαχανικά με φυσικά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά πολύτιμα βότανα και βιταμίνες για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. 

Σας υποσχόμαστε:

Οι τροφές PLATINUM είναι φτιαγμένες χωρίς ελκυστικές, αρωματικές, χρωστικές ουσίες και βελτιωτικά γεύσης!

1,27 κιλά φρέσκου κρέατος για 1 κιλό ξηρής τροφής PLATINUM

Για 550 κιλά ξηρής τροφής PLATINUM χρησιμοποιούμε 700 κιλά φρέσκο ​​κρέας (70%) και 300 κιλά άλλα πολύτιμα συστατικά. Η αναλογία νωπού κρέατος και η επίσημη δήλωσή μας έχουν πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland και επιβεβαιώθηκαν με τη σφραγίδα τους!

Η μοναδική μέθοδος αργού μαγειρέματος σε μια «χύτρα πίεσης»:

Δεν είναι μόνο τα συστατικά που κάνουν την PLATINUM να αξίζει τόσο – η μοναδική προετοιμασία της τροφής είναι επίσης καίριας σημασίας:

Η αργή μέθοδος μαγειρέματος σε μια «χύτρα πίεσης» είναι το κλειδί σε αυτό: Τα κομμένα κομμάτια κρέατος μαγειρεύονται στους 95 ° C με ρύζι, καλαμπόκι ή / και πατάτες χωρίς να προστεθεί νερό. Μετά τη διαδικασία μαγειρέματος, το φαγητό στεγνώνει αργά και προσεκτικά. Μόνο αφού κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου προστίθενται λάδια, βότανα και βιταμίνες με ψυχρή πίεση, προκειμένου να διατηρηθούν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Στη συνέχεια, η τροφή κόβεται και έπειτα – δεν αποθηκεύεται σε σιλό, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, αλλά αντ ‘αυτού – συσκευάζεται αμέσως σε πακέτα.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η τροφή PLATINUM παραμένει ζουμερή και γευστική από το πρώτο δάγκωμα έως το τελευταίο!

Όταν αγοράζετε φαγητό για τον εαυτό σας, προσέχετε την ποιότητα, τα συστατικά και τη γεύση. Γιατί να μην κάνετε το ίδιο και για τη σίτιση του σκύλου σας;

Δήλωση μιας συμβατικής ξηράς τροφής για σκύλους

Τύπος: με κοτόπουλο & ρύζι

Δημητριακά (και, για παράδειγμα, 4% ρύζι), κρέας και ζωικά υποπροϊόντα (για παράδειγμα 34% και 14% κοτόπουλο), έλαια και λίπη (0,5% ηλιέλαιο), φυτικά υποπροϊόντα, μέταλλα.

Δήλωση ξηράς τροφής PLATINUM

Τύπος: κοτόπουλο (& ρύζι)

Φρέσκο κρέας κοτόπουλου (70%), σπασμένο ρύζι, καλαμπόκι (μη ΓΤΟ), αφυδατωμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ξηρή μαγιά, αποξηραμένος πολτός μήλου, σολομός, εκχύλισμα γιούκας, λινέλαιο ψυχρής έκθλιψης, ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, εκχύλισμα μυδιών με πράσινο κέλυφος, αποξηραμένα καρότα, αποξηραμένες ντομάτες, αποξηραμένος αφρικανικός κατιφές, αποξηραμένη πικραλίδα, αποξηραμένο μπρόκολο, αποξηραμένο πράσινο τσάι, αποξηραμένο χαμομήλι, αποξηραμένη ρίγανη, αποξηραμένος σπόρος γαϊδουράγκαθου, αποξηραμένος σπόρος μύρτιλων, αποξηραμένα φύκια, χλωριούχο κάλιο.

Μικρές λέξεις - εξαιρετικό αποτέλεσμα

Είναι καλό να δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στα ονόματα προϊόντων που περιέχουν τη λέξη “με“. Όπως σε αυτήν την περίπτωση, η ονομασία του προϊόντος δε σημαίνει πως είναι το κύριο συστατικό. Στο παρόν παράδειγμα, η ποικιλία “με κοτόπουλο & ρύζι” περιέχει μόνο 14% κρέας πουλερικών, και όποιο είδος κρέατος χρησιμοποιείται επιπλέον, δεν εμφανίζεται στα συστατικά. Ακόμη και το ρύζι ως σημαντική πηγή υδατανθράκων συμπεριλαμβάνεται μόνο σε ποσότητα 4%. Πάνω απ ‘όλα, αυτή η τροφή για σκύλους περιέχει μη καθορισμένο κρέας (είδος και αναλογία), καθώς και ζωικά υποπροϊόντα και φθηνά δημητριακά ως κύρια συστατικά.

Η αρχή της ανοικτής δήλωσης

Σε αντίθεση, η PLATINUM χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα συστατικά για την προετοιμασία της ξηρής τροφής: Για παράδειγμα, η γεύση κοτόπουλο για ενήλικα σκυλιά, περιέχει μόνο φρέσκο κρέας κοτόπουλου – όχι άλλο κρέας – και παρέχει στον σκύλο σας καθημερινά πολύτιμες πρωτεΐνες. Επιπλέον, η ποικιλία μας είναι χωρίς γλουτένη και περιέχει ρύζι μη ΓΤΟ και καλαμπόκι ως εύπεπτες πηγές υδατανθράκων. Επιπλέον περιλαμβάνονται επιλεγμένα λαχανικά και πολύτιμα έλαια ψυχρής έκθλιψης. Όλα τα συστατικά δηλώνονται με σαφήνεια και διαφάνεια ξεχωριστά.