Πωλήσεις από τις εγκαταστάσεις μας

Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα
10:00-19:00
Τρίτη
10:00-19:00
Τετάρτη
10:00-19:00
Πέμπτη
10:00-19:00
Παρασκευή
10:00-19:00
Σάββατο
10:00-19:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Μπορείτε να αγοράσετε και να πάρετε μαζί σας τα προϊόντα ολοκληρωμένης τροφής καθώς και φροντίδας PLATINUM, απευθείας από την τοποθεσία μας. Παρακαλούμε σημειώστε πως για αγορά απο τις εγκαταστάσεις μας δεχόμαστε πληρωμή με μετρητά και κάρτες. Εναλλακτικά, ως εγγεγραμμένος πελάτης μας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή μέσω πάγιας εντολής (απευθείας χρέωση). Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για άμεση παραγγελία και αποστολή στον χώρο σας.

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν αποσταλεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μερικές συμβουλές για το πως να ταΐζεται το σκύλο σας με την ολοκληρωμένη τροφή PLATINUM.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ξηρές τροφές, στις περισσότερες από τις οποίες χρησιμοποιούνται υποπροϊόντα κρέατος (άλευρα κρέατος), στην PLATINUM παράγουμε την τροφή μας από τουλάχιστον 70% φρέσκο κρέας. Σε σύγκριση με τα υποπροϊόντα κρέατος (άλευρα κρέατος) , τα οποία συνήθως παράγονται χρησιμοποιώντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες, το φρέσκο κρέας πρέπει να επεξεργαστεί πολύ προσεκτικά και χωρίς την προσθήκη νερού, το οποίο συνηθίζει να προστίθεται στις συνηθισμένες ξηρές τροφές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αφομοίωση των πρωτεϊνών και συγχρόνως καταφέρνει μέσω της υπολειπόμενης υγρασίας των χυμών του κρέατος να δίνει στο τελικό προϊόν χωρίς την προσθήκη ελκυστικών ουσιών και βελτιωτικών γεύσης, μια ασύγκριτη ΓΕΥΣΗ.

Όλες οι φυλές σκύλων προέρχονται από τους λύκους, και το πεπτικό τους σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει κρέας. Οι κροκέτες της τροφής μας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν εύκολα να καταναλωθούν από όλες τις ράτσες από τα Τσιουαουα μέχρι και τον Μεγάλο Δανό και ικανοποιούν ίδια τις ανάγκες όλων των φυλών.

Στην ελεύθερη φύση, ένας γηραιός λύκος τρέφεται με τον ίδιο τρόπο που τρέφετε και ο νέος. Αν δώσετε σε έναν γηραιό σκύλο τροφή με μειωμένη πρωτεΐνη, θα χάσει μυϊκή μάζα και ζωτικότητα.

Συστήνουμε την άμεση αλλαγή τροφής χωρίς περίοδο προσαρμογής. Ο λόγος για τον οποίο γίνετε αυτό είναι, ότι ο χρόνος πέψης της κροκέτας της PLATINUM (ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ) από οποιαδήποτε συνηθισμένη κροκέτα είναι διαφορετικός.

Για να αποφύγουμε την δημιουργία προβλημάτων στην παραγωγή σημαντικών ουσιών για την ανάπτυξη του κουταβιού, θα πρέπει στους 3 πρώτους μήνες ζωής να αποφύγουμε την χορήγηση συμπληρωματικών εκχυλισμάτων, ούτως ώστε να αναγκαστεί ο οργανισμός του κουταβιού να τις παράγει από μόνος του.

Η ξηρά τροφή έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες μετά την παραγωγή της και η υγρή τροφή 36 μήνες μετά την παραγωγή της.

Ναι, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιείται διαφορετικές γεύσεις τροφής την ίδια μέρα.

Αν επιθυμείτε να δίνεται στον σκύλο σας διαφορετικές γεύσεις ημερησίως, μπορείτε να το κάνετε ανεπιφύλακτα ΜΟΝΟ με τα προϊόντα της PLATINUM. Μπορείτε το πρωί να δώσετε υγρή τροφή και το βράδυ ξηρή ή και αντίστροφα.

Ναι, όλες οι τροφές τις PLATINUM μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους στο ίδιο γεύμα.

Η καλύτερη επιλογή για τον σκύλο σας είναι αυτή που θα αγαπήσει περισσότερο. Να είστε σίγουροι ότι όποια γεύση και να επιλέξετε θα του δώσει την ποσότητα θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται.

Ασφαλώς και μπορείτε να δώσετε στο κουτάβι σας PLATINUM MENU εφόσον είναι μία πλήρης τροφή. Για οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας 215 215 97 97.

Το χρονικό διάστημα το οποίο μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή εξαρτάται από το μέγεθος της φυλής. Οι μικρόσωμες φυλές μπορούν να τρέφονται με PLATINUM puppy μέχρι τους 12 μήνες, οι μεσαίες φυλές μέχρι την ηλικία των 6 μηνών (περίοδος ολοκλήρωσης αλλαγής δοντιών) και οι μεγαλόσωμες φυλές μέχρι την ηλικία των 4 μηνών. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας 215 215 97 97.

ΟΧΙ, μπορείτε να αφεθείτε επάνω μας ότι επ’ ουδενί έχουν πραγματοποιηθεί πειράματα σε ζώα για την εξέλιξη και την παραγωγή των τροφών μας και των ειδών περιποίησης – ούτε από εμάς , άλλα ούτε και από συνεργαζόμενες εταιρίες.

PLATINUM ξηρή τροφή

blank

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

PLATINUM υγρή τροφή

blank

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα.