ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Εάν δεν βρίσκετε απάντηση στην ερώτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που έχουν αποσταλεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και πολύτιμες συμβουλές για το πως να ταΐζετε σωστά το σκύλο σας με τις απολαυστικές, εύπεπτες και εξαιρετικά θρεπτικές ολοκληρωμένες μαγειρευτές (FSG) τροφές PLATINUM.

Η διαφορά έγκειται στο μαγείρεμα και στα συστατικά τα οποία έχουμε αναβαθμίσει στο επίπεδο της ανθρώπινης τροφής ώστε να προσφέρουμε στους σκύλους μας την ίδια ποιότητα!

Πως το καταφέραμε;

Ξεκινήσαμε αναζητώντας λύσεις όχι στην βιομηχανία ζωοτροφών αλλά στην κουζίνα! Οι κορυφαίοι σεφ συχνά χρησιμοποιούν εξελιγμένες τεχνικές για να κάνουν το κρέας πιο νόστιμο και πιο υγιεινό χρησιμοποιώντας τον χυμό του κρέατος. Επιλέξαμε και συνδυάσαμε μερικές από αυτές τις τεχνικές μαγειρέματος. Τώρα ονομάζουμε αυτόν το νέο τρόπο προετοιμασίας της τροφής για σκύλους Fleischsaftgarung (FSG)!

Οι κροκέτες των μαγειρευτών (FSG) ξηρών τροφών PLATINUM διαφέρουν από όλες τις άλλες!   

Οι κροκέτες των μαγειρευτών ξηρών τροφών PLATINUM:

  • Για ενήλικους σκύλους έχουν διαστάσεις 1,5 εκ. χ 1.5 εκ.
  • Για κουτάβια έχουν διαστάσεις 1,5εκ. χ 0,6 εκ.
  • Είναι πιο μαλακές ώστε να μην γρατσουνίζουν το σμάλτο των δοντιών και τα ούλα
  • Είναι μασώμενες ώστε να προσομειώνουν το φρέσκο κρέας και να ικανοποιούν την ανάγκη του σκύλου να μασήσει και όχι να καταπιεί
  • Έχουν λιγότερο άμυλο και έτσι αποτρέπουν την εμφάνιση πέτρας στα δόντια και επιταχύνουν την πέψη
  • Είναι εξαιρετικά γευστικές χάρη στο ήπιο μαγείρεμα σε χυμούς φρέσκου κρέατος και τα ολόφρεσκα συστατικά κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση που περιέχουν
  • Είναι εξαιρετικά εύπεπτες, δεν διογκώνονται στο στομάχι, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης γαστρικής διάτασης/συστροφής.

Fleischsaftgarung (FSG) είναι μια μέθοδος μαγειρέματος του φρέσκου κρέατος. Αναπτύχθηκε στην κουζίνα και όχι στην βιομηχανία ζωοτροφών. Αυτή η μέθοδος βασίζεται σε τεχνικές που συχνά χρησιμοποιούνται από σεφ για να κάνουν το κρέας πιο νόστιμο και πιο υγιεινό χρησιμοποιώντας χυμό φρέσκου κρέατος. Η Fleischsaftgarung είναι ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός αυτών των τεχνικών μαγειρέματος, προσαρμοσμένες στις σωματικές ανάγκες και στα ενδιαφέρονται του σκύλου.

Οι μαγειρευτές (FSG) ξηρές τροφές, οι λιχουδιές και οι υγρές τροφές PLATINUM, παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος. Και οι 2 μέθοδοι έχουν ένα κοινό: το νωπό κρέας μαγειρεύεται αποκλειστικά στους δικούς του χυμούς, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χωρίς επιπλέον νερό.

Οι ξηρές τροφές και οι λιχουδιές PLATINUM δημιουργούνται μαγειρεύοντας το φρέσκο κρέας σε χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεντρώνοντας τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά χυμούς του φρέσκου κρέατος, χρησιμοποιώντας την τεχνική μείωσης μαγειρέματος (reduction).

Οι υγρές τροφές PLATINUM παράγονται χρησιμοποιώντας μια τεχνική γρήγορου μαγειρέματος στην οποία είναι σημαντικό η θερμότητα να φτάσει γρήγορα στο κέντρο του φρέσκου κρέατος. Για αυτό οι υγρές τροφές μας μαγειρεύονται μόνο σε κουτιά Tetra Recart και όχι σε μεταλλικά δοχεία (κονσέρβες).

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ξηρές τροφές και λιχουδιές, στις περισσότερες από τις οποίες χρησιμοποιούνται υποπροϊόντα κρέατος (άλευρα κρέατος), στην PLATINUM παράγουμε τις τροφές μας με τουλάχιστον 70% φρέσκο κρέας που δεν καταψύχεται και προέρχεται από ελεγχόμενες εκτροφές! Δεν χρησιμοποιούμε ημίμετρα αλλά τα καλύτερα για τον σκύλο σας!

 Σε σύγκριση με τα υποπροϊόντα κρέατος (άλευρα κρέατος) , τα οποία συνήθως παράγονται χρησιμοποιώντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες, το φρέσκο κρέας πρέπει να επεξεργαστεί πολύ προσεκτικά και χωρίς την προσθήκη νερού, το οποίο συνηθίζει να προστίθεται στις συνηθισμένες ξηρές τροφές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αφομοίωση των πρωτεϊνών (χωρίς να επηρεάζονται τα αμινοξέα) και συγχρόνως καταφέρνει μέσω της υπολειπόμενης υγρασίας των χυμών του κρέατος να δίνει στο τελικό προϊόν χωρίς την προσθήκη ελκυστικών ουσιών και βελτιωτικών γεύσης, μια ασύγκριτη ΓΕΥΣΗ.

Οι μαγειρευτές (FSG) ξηρές τροφές PLATINUM έχουν πρωτεΐνη από 23-27% (ανάλογα το γεύμα) όσο και το φρέσκο κρέας! Έτσι ο σκύλος σας λαμβάνει μόνο ζωική πρωτεΐνη, χωρίς φυτική πρωτεΐνη που έχουν πολλές άλλες τροφές και η οποία αφομοιώνεται πολύ πιο δύσκολα από την ζωική. 

Όλες οι φυλές σκύλων προέρχονται από τους λύκους, και το πεπτικό τους σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει κυρίως κρέας. Οι μαγειρευτές κροκέτες της τροφής μας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν εύκολα να καταναλωθούν και αφομοιωθούν από όλες τις ράτσες από τα Τσιουάουα μέχρι και τον Μεγάλο Δανό, ικανοποιώντας με τον ίδιο τρόπο και στον μέγιστο βαθμό τις διατροφικές ανάγκες όλων των φυλών.

Όσο μεγαλώνει ένα ζώο, τόσο πιο δύσκολο είναι για το σώμα να διατηρήσει τις φυσιολογικές διεργασίες. Αυτό επηρεάζει ολόκληρο τον μεταβολισμό καθώς και την πέψη, την οικοδόμηση των μυών και την καύση λίπους. Ειδικότερα, τα ηλικιωμένα ζώα χρειάζονται επαρκείς πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό αλλά εξουδετερώνουν τη διαδικασία γήρανσης. Το 70% φρέσκο κρέας παρέχει στους ηλικιωμένους σας την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης. Οι πολύτιμες πρωτεϊνικές αλυσίδες και τα αμινοξέα δεν καταστρέφονται από την ειδική διαδικασία αργού μαγειρέματος των τροφών PLATINUM και έχουν υψηλή βιολογική αξία, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ηλικιωμένους σκύλους.

Επιπλέον δεν  περιέχουν υπερρβολικούς υδατάνθρακες και λιπαρά, σε αντίθεση με τις περισσότερες συμβατικές ξηρές τροφές. Έτσι οι ηλικιωμένοι σκύλοι μπορούν να τρέφονται με όλες τις τροφές για ενήλικα (ADULT) χωρίς να παχαίνουν ενώ παράλληλα λαμβάνουν την αναγκαία φρέσκια πρωτεΐνη και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σε περίπτωση όμως που ο σκύλος σας έχει πολύ χαμηλή δραστηριότητα ή/και αργό μεταβολισμό τότε προτείνουμε να τον ταΐζετε με την κλινική μαγειρευτή (FSG) ξηρά τροφή VETACTIVE SENIOR που έχει χαμηλότερα λιπαρά. 

Μετά την στείρωση αλλάζει λίγο ο μεταβολισμός του σκύλου σας καθώς του λείπουν πλέον οι αντίστοιχες ορμόνες. Έτσι επηρεάζεται η πέψη και η καύση του λίπους. Αυτό είναι συνήθως (όχι απαραίτητα) πιο έντονο σε αρσενικούς.  Οι σκύλοι εμφανίζουν τάση να παίρνουν ευκολότερα βάρος ειδικότερα όταν τρέφονται με χαμηλότερης ποιότητας τροφές γεμάτες άμυλο και αυξημένα λιπαρά.  

Επειδή όμως οι μαγειρευτές (FSG) τροφές PLATINUM περιέχουν τουλάχιστον 70% φρέσκο κρέας, μαγειρεύονται ήπια και δεν έχουν υπερβολικούς υδατάνθρακες βοηθούν τους σκύλους να διατηρούν ιδανικό βάρος. Έτσι ακόμα και μετά την στείρωση μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά να δίνετε στον σκύλο σας τις ξηρές και υγρές τροφές για ενήλικους σκύλους. Ίσως χρειαστεί όμως να μειώσετε λίγο την ημερήσια δοσολογία.

Βέβαια ο κάθε οργανισμός σκύλου είναι διαφορετικός, όπως και η ημερήσια δραστηριότητά του. Για αυτό η PLATINUM σας παρέχει και εξειδικευμένη μαγειρευτή (FSG) κλινική τροφή VETACTIVE LIGHT με λιγότερα λιπαρά και θερμίδες έτσι ώστε να τρέφονται απολαυστικά και οι σκύλοι που λόγω στείρωσης ή/και χαμηλής δραστηριότητας παίρνουν ευκολότερα βάρος.

Οι σκύλοι με έντονη δραστηριότητα είναι καλύτερα να καλύπτουν τις ενεργειακές τους ανάγκες με εύπεπτη πρωτεΐνη και λιπαρά καθώς ως κυρίως σαρκοφάγο ζώο, ο οργανισμός τους αξιοποιεί σωστότερα αυτά τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Για αυτό οι μαγειρευτές (FSG) ξηρές και υγρές τροφές PLATINUM καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του καθώς περιέχουν ζωικής προέλευσης και πλήρως αφομοιώσιμη πρωτεΐνη από φρέσκο κρέας (23-27%) και τα αντίστοιχα ωφέλιμα λιπαρά (12.5-16%).

Ανάλογα με την ημερήσια δραστηριότητα του σκύλου σας αυξήστε σταδιακά την ημερήσια δοσολογία σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία της τροφής ώστε να καλύψετε τις διατροφικές του ανάγκες. Μπορείτε επίσης να εμπλουτίσετε την διατροφή του συνδυάζοντας τις ξηρές και υγρές τροφές PLATINUM ακόμα και στο ίδιο γεύμα προσφέροντάς του ασύγκριτη γευστική και γκουρμέ απόλαυση!

Ασφαλώς και μπορείτε να δώσετε στο κουτάβι σας μαγειρευτές υγρές τροφές PLATINUM MENU εφόσον είναι πλήρεις και ισορροπημένες τροφές. Ξεκινήστε με τις υγρές τροφές για κουτάβια (puppy) και σταδιακά εμπλουτίστε τες και με τις υπόλοιπες υγρές τροφές για ενήλικα ώστε να του παρέχετε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Όλες καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του!

Το χρονικό διάστημα το οποίο μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή εξαρτάται από το μέγεθος της φυλής. Οι μικρόσωμες φυλές μπορούν να τρέφονται με μαγειρευτές (FSG) ξηρές και υγρές PLATINUM puppy μέχρι τους 12 μήνες, οι μεσαίες φυλές μέχρι την ηλικία των 6 μηνών (περίοδος ολοκλήρωσης αλλαγής δοντιών) και οι μεγαλόσωμες φυλές μέχρι την ηλικία των 4 μηνών. Μετά την πάροδο αυτών των διαστημάτων μπορείτε να δίνετε στον σκύλο σας τις εξαιρετικές τροφές μας για ενήλικα ώστε να μεγαλώνουν πιο σωστά και σταθερά. Μην ξεχνάτε ότι τα κουτάβια είναι προτιμότερο να μην μεγαλώνουν γρήγορα και απότομα ώστε να προστατεύονται οι αρθρώσεις και η σπονδυλική τους στήλη. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας 215 215 97 97.

Συστήνουμε την άμεση αλλαγή τροφής χωρίς περίοδο προσαρμογής. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι, ότι ο χρόνος πέψης της μαγειρευτής (FSG) κροκέτας της PLATINUM με φρέσκο κρέας είναι διαφορετικός από οποιαδήποτε συνηθισμένη κροκέτα. Συγκεκριμένα σταματάτε το τάισμά του με την προηγούμενη τροφή, τον αφήνετε χωρίς φαγητό για 8-10 ώρες ώστε να αδειάσει το πεπτικό του σύστημα από υπολείμματα της προηγούμενης τροφής και του δίνετε την εύπεπτη μαγειρευτή τροφή Platinum επιλέγοντας την χαμηλότερη δυνατή δοσολογία για της πρώτες 7 περίπου ημέρες σύμφωνα με τις οδηγίες του αντίστοιχου γεύματος. Αυξήστε σταδιακά την δοσολογία εφόσον τα περιττώματα παραμένουν σχηματισμένα και αν κρίνετε ότι ο σκύλος σας χρειάζεται περισσότερες θερμίδες. 

Σε περίπτωση που ο σκύλος σας τρεφόταν με χαμηλής ποιότητας τροφή γεμάτη άμυλο ή/και έχει ευαισθησία στο πεπτικό του, μπορείτε για 7-10 ημέρες να αναμειγνύετε την παλιά τροφή του με την μαγειρευτή τροφή PLATINUM, σταδιακά μειώνοντας την παλιά και αυξάνοντας την πιο θρεπτική και γευστική τροφή μας. Ξεκινήστε με 2/3 παλιάς τροφής και 1/3 PLATINUM για 2-3 ημέρες, εφόσον τα περιττώματα είναι σχηματισμένα τότε αντίστοιχα μειώστε την παλιά και αυξήστε την καινούρια κατά 1/3 για άλλες 2-3 ημέρες και συνεχίστε ομοίως ώσπου να του δίνετε μόνο PLATINUM. 

Στο διάστημα τις μετάβασης αποφύγετε να δίνετε στον σκύλο σας λιχουδιές. Χρησιμοποιήστε τις μαγειρευτές και μασώμενες κροκέτες PLATINUM για επιβράβευση και μόλις ολοκληρωθεί η μετάβαση και τα περιττώματα είναι σχηματισμένα τότε ξεκινήστε να δίνετε τις μαγειρευτές λιχουδιές PLATINUM! 

Έχει παρατηρηθεί πως πολλοί σκύλοι πίνουν λιγότερο νερό από όσο χρειάζονται καθημερινά. Αυτό συμβαίνει συχνότερα στους σκύλους που τρέφονται με χαμηλότερης ποιότητας ξηρές τροφές με υπερβολικό άμυλο γιατί μόλις πιουν νερό αυτές το απορροφούν με αποτέλεσμα να πρήζονται στο στομάχι του σκύλου σας. Έτσι εκείνος πίνει λιγότερο νερό από όσο χρειάζεται πραγματικά γιατί νιώθει φουσκωμένος!  

Οι τροφές PLATINUM καθότι ήπια μαγειρευτές με 70% φρέσκο κρέας και λίγους υδατάνθρακες είναι εξαιρετικά εύπεπτες και δεν πρήζονται στο στομάχι του σκύλου σας (αποφυγή γαστρικής διάτασης). Έτσι αρκετοί σκύλοι μόλις ξεκινήσουν να τρέφονται με τις εύπεπτες τροφές PLATINUM ξεκινούν να πίνουν το νερό που πραγματικά χρειάζονται μιας και δεν φουσκώνουν από το άμυλο!

Αν δίνετε στον σκύλο σας παράλληλα χαμηλής ποιότητας λιχουδιές μαζί με της τροφές μας το στομάχι του παράγει περισσότερα γαστρικά οξέα και για αυτό ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο νερό. Φροντίστε να επιλέγετε μόνο τις φυσικές και εύπεπτες λιχουδιές μας!

Επιπλέον σκύλοι με επιβαρυμένο πεπτικό με τοξίνες και φλεγμονές χρειάζονται περισσότερο νερό για να τις αποβάλλουν. Οι τροφές PLATINUM περιέχουν σπουδαία συστατικά που βοηθούν από την 1η κιόλας ημέρα να αποτοξινωθούν τα όργανα του σκύλου σας και έτσι τον ωθούν να πιει περισσότερο νερό για να γίνει πιο αποτελεσματική η αποτοξίνωση και επούλωσή του.

Για αυτό μην σας ανησυχεί αν ο σκύλος σας πίνει περισσότερο νερό καθώς αυτό είναι υγεία και το έχει ανάγκη! Φροντίστε μόνο να είναι φρέσκο και ιδανικά φιλτραρισμένο!

Αν ξεκινήσατε μόλις να ταΐζετε τον σκύλο σας με τις μαγειρευτές (FSG) ξηρές τροφές PLATINUM και τα περιττώματά του είναι πιο μαλακά και λιγότερο σχηματισμένα τότε ελέγξτε προσεκτικά την δοσολογία που το δίνετε και μειώστε την σε λίγο κάτω από την ελάχιστη προτεινόμενη δοσολογία για τις πρώτες ημέρες πάντα με την χρήση του ειδικού δοσομετρητή μας. 

Η ποσότητα δεν είναι το παν αλλά η ποιότητα!

Αν με την μείωση της δοσολογίας τα περιττώματα είναι πιο σχηματισμένα συνεχίζετε έτσι και ανά μερικές ημέρες αυξάνεται την ημερήσια δοσολογία σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία. Κατά το διάστημα αυτό αποφύγετε να δίνετε στον σκύλο σας λιχουδιές ώστε να μην επιβαρυνθεί το πεπτικό του και να έχει τον απαραίτητο χρόνο να λειτουργεί ομαλά.

Οι τροφές PLATINUM περιέχουν προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που βοηθούν από την 1η κιόλας ημέρα το πεπτικό και τα υπόλοιπα όργανα να αποτοξινωθούν και να αποβάλλουν τοξίνες και φλεγμονές. Έτσι αν το πεπτικό του σκύλου σας είναι επιβαρυμένο κατά τις πρώτες 1-3 εβδομάδες ενδέχεται τα περιττώματά του να είναι πιο μαλακά και να περιέχουν έτσι περισσότερη υγρασία. Μην σας ανησυχεί καθώς είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Με την πάροδο των ημερών τα περιττώματα θα γίνονται ολοένα και πιο σχηματισμένα. Αν η υγρασία είναι αυξημένη σε αυτά μπορείτε να προσθέσετε λίγο βρασμένο καστανό ρύζι μαζί με την τροφή του ώστε να απορροφήσει την επιπλέον υγρασία και τα περιττώματα να σφίξουν γρηγορότερα.

Αν ταΐζετε καιρό τον σκύλο σας με τις μαγειρευτές ξηρές ή/και υγρές τροφές και ξαφνικά ο σκύλος σας έχει πιο μαλακά περιττώματα ή/και διάρροια τότε ελέγξτε πρώτα αν έχει καταναλώσει κάτι πέρα από την τροφή του (σπιτικό φαγητό, χαμηλής ποιότητας λιχουδιές κλπ) και σταματήστε τα. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα διατροφικής υποστήριξης για επιπλέον οδηγίες στο τηλ. 2152159797 ή στο email info@platinumhellas.gr.

Για να αποφύγουμε την δημιουργία προβλημάτων στην παραγωγή σημαντικών ουσιών για την ανάπτυξη του κουταβιού, θα πρέπει στους 3-4 πρώτους μήνες ζωής να αποφύγουμε την χορήγηση συμπληρωματικών εκχυλισμάτων, ούτως ώστε να αναγκαστεί ο οργανισμός του κουταβιού να τις παράγει από μόνος του. 

Η ξηρά τροφή έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες μετά την παραγωγή της και η υγρή τροφή 36 μήνες μετά την παραγωγή της.

Ναι! Μπορείτε να δίνετε στον σκύλο σας διαφορετικές γεύσεις των μαγειρευτών (FSG) τροφών PLATINUM ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα. Για να παραμένουν όμως φρέσκες οι ξηρές τροφές του προτείνουμε να τελειώνει πρώτα η αντίστοιχη συσκευασία πριν δώσετε την ερπόμενη. 

Αν επιθυμείτε να δίνετε στον σκύλο σας διαφορετικές γεύσεις ημερησίως, μπορείτε να το κάνετε ανεπιφύλακτα ΜΟΝΟ με τα προϊόντα της PLATINUM. Μπορείτε το πρωί να δώσετε μαγειρευτή υγρή τροφή και το βράδυ μαγειρευτή ξηρά τροφή ή και αντίστροφα. 

Ναι, όλες οι τροφές τις PLATINUM μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους στο ίδιο γεύμα! Έτσι ενισχύετε ακόμα περισσότερο την διατροφή του σκύλου σας τόσο θρεπτικά όσο και γευστικά! 

Η καλύτερη επιλογή για τον σκύλο σας είναι αυτή που θα αγαπήσει περισσότερο. Να είστε σίγουροι ότι όποια γεύση και να επιλέξετε θα του δώσει την ποσότητα και ποιότητα των θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται. Προτείνουμε να εναλλάσσετε τα γεύματά του ώστε να απολαμβάνει διαφορετικές γεύσεις! 

ΟΧΙ, μπορείτε να αφεθείτε επάνω μας ότι επ’ ουδενί έχουν πραγματοποιηθεί πειράματα σε ζώα για την εξέλιξη και την παραγωγή των τροφών μας και των ειδών περιποίησης – ούτε από εμάς , άλλα ούτε και από συνεργαζόμενες εταιρίες.

PLATINUM μαγειρευτές (FSG) ξηρές τροφές!

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

PLATINUM μαγειρευτές (FSG) υγρές τροφές!

PLATINUM MIX ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΥΓΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ 12 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα.