Τρόπος παραγωγής ξηράς τροφής για γάτες Platinum MeatCrisp!

Για πρώτη φορά, ένας Freshmeatdryer (αποξηραντήρας φρέσκου κρέατος) κατέστησε δυνατή την προετοιμασία μιας ολοκληρωμένης τροφής για γάτες αποκλειστικά από φρέσκο κρέας! Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Freshmeatdryer είναι ότι διατηρεί τα φυσικά μικροθρεπτικά συστατικά και τα αμινοξέα του φρέσκου κρέατος. Ως αποτέλεσμα, η ξηρά τροφή για γάτες Platinum MeatCrisp αντικαθιστά την ανάγκη των γατών για κυνήγι καλύτερα από τις περισσότερες εμπορικές τροφές για γάτες. Με αυτόν τον τρόπο η ξηρά τροφή Platinum MeatCrisp κάνει τη γάτα σας ισορροπημένη και πιο υγιή.

Ο αποξηραντήρας φρέσκου κρέατος (Freshmeatdryer) δημιουργεί τις σημαντικές ιδιότητες της Platinum MeatCrisp που εκτιμώνται πολύ από τους λάτρεις της γάτας, όπως ότι είναι χωρίς ενισχυτικά γεύσης και παρόλα αυτά εξαιρετικά νόστιμη!

Ο Freshmeatdryer «τσιγαρίζει» το φρέσκο κρέας με άλλα συστατικά απαραίτητα για την υγεία της γάτας σε χαμηλή θερμοκρασία και αέρα. Η αργή και ομοιόμορφη διαδικασία ξήρανσης, διατηρεί τη φυσική γεύση του κρέατος και την σωστή θρεπτική σύνθεση για την υγεία της γάτας. Επομένως, ακόμη και χωρίς ελκυστικά, η ξηρά τροφή για γάτες Platinum MeatCrisp είναι εξαιρετικά νόστιμη και παρασκευάζεται μόνο από φρέσκο κρέας – χωρίς κρεατάλευρα ή ζωικά άλευρα.

Έρευνα έχει δείξει ότι πολλές τροφές για γάτες του εμπορίου δεν καλύπτουν τις πρωτεϊνικές ανάγκες των γατών. Αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν μια τροφή για γάτες περιέχει κυρίως φυτικές πρωτεΐνες ή παρασκευάζεται με κρεατάλευρα ή ζωικά γεύματα. Οι ζωικές πρωτεΐνες στα κρεατοάλευρα ή τα ζωικά άλευρα είναι χαμηλότερης αξίας από ό,τι στο φρέσκο κρέας, επειδή τα ζωικά γεύματα έχουν ήδη θερμανθεί πολύ πολλές φορές πριν μετατραπούν σε τροφή για γάτες. Σε σύγκριση με το φρέσκο κρέας, τα κρεατάλευρα και τα ζωικά άλευρα, καθώς και οι πηγές φυτικών πρωτεϊνών, έχουν χαμηλότερη πεπτικότητα και βιολογική αξία πρωτεϊνών, και το ίδιο ισχύει για την περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Γι’ αυτό η ξηρά τροφή για γάτες Platinum MeatCrisp παρασκευάζεται μόνο από φρέσκο κρέας.

Οι γάτες λατρεύουν την Platinum MeatCrisp και παραμένουν πιστές σε αυτή.  Εάν η γάτα σας δεν είναι μία από αυτές, θα σας επιστρέψουμε την πλήρη τιμή αγοράς εντός 100 ημερών από την αγορά και θα παραλάβουμε την τροφή από εσάς δωρεάν. Αυτό ισχύει για μη ανοιγμένες συσκευασίες τροφής. Απλά καλέστε μας!

Πηγή: https://www.platinum.com/en/Cat/Products/Dry-Cat-Food/

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου