Τροφή για Κουτάβια: Πώς να Διαλέξετε την Κατάλληλη

Καλωσορίσατε το νέο μέλος της οικογένειας με χαρά και ενθουσιασμό; Τα κουτάβια είναι πάντοτε μια γλυκιά προσθήκη σε κάθε σπίτι. Τί γίνεται όμως με τη φροντίδα τους και τη σωστή τροφή για κουτάβια; Η διατροφή κουταβιού είναι πολύ σημαντική τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην υγεία του καινούργιου σας φίλου.

Πριν αποφασίσετε για τη διατροφή κουταβιού που θα ακολουθήσετε, υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν:

 1. Δώστε βάση στον ποιοτικό έλεγχο

Πολλές τροφές στην αγορά υποστηρίζουν ότι είναι θρεπτικές και κατάλληλες ως πλήρη διατροφή κουταβιού. Πριν καταλήξετε σε μια συγκεκριμένη τροφή για κουτάβια βεβαιωθείτε ότι όσα αναγράφονται είναι αληθή. Ένας έγκυρος τρόπος για να το κάνετε είναι να αναζητήσετε τη σφραγίδα ποιότητας TUV. Με την εγγύηση της γερμανικής βιομηχανίας, η σφραγίδα TUV παρέχεται μόνο σε πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα της Ευρωπαϊκής ένωσης, τα οποία έχουν ελεγχθεί διεξοδικά.

 1. Ελέγξτε τι ακριβώς περιέχει

Αν ψάχνετε την καλύτερη τροφή για κουτάβια, πρέπει επίσης να σκεφτείτε τα ακριβή συστατικά που περιέχει. Η τροφή που θα διαλέξετε πρέπει να περιέχει παραπάνω από το 50% καθαρό κρέας, και έπειτα άμυλο και έλαια που βοηθούν το κουτάβι σας να ισορροπήσει τα λίπη. Δώστε βάση στις βιταμίνες που περιέχει η τροφή έτσι ώστε να δώσετε στο κουτάβι σας τη δυνατότητα να αναπτυχθεί σωστά.

 1. Επιλέξτε ισορροπημένη γεύση

Όσο θρεπτική και αν είναι η τροφή για κουτάβια που θα επιλέξετε, εάν χάνει από γεύση, το κουτάβι σας θα δυσκολεύεται να την καταναλώσει. Σιγουρευτείτε ότι η τροφή μυρίζει θελκτικά, ακόμη και για εσάς και ότι το κουτάβι σας χαίρεται να την απολαμβάνει. Έτσι, θα μπορέσετε να το βοηθήσετε στην ανάπτυξή του.

Μην ξεχνάτε επίσης να επισκέπτεστε τον κτηνίατρο, ο οποίος μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το βάρος και τη φυσική κατάσταση του σκύλου σας. Ένα υποσιτισμένο ή ένα υπέρβαρο κουτάβι οδηγεί σε έναν ενήλικα σκύλο με πολλά προβλήματα υγείας. Ειδικά τους πρώτους μήνες ζωής του κουταβιού, είναι σημαντικό να επισκέπτεστε τον κτηνίατρο μια φορά στους 6 μήνες και να ακολουθείτε τις πολύτιμες συμβουλές του.

Οι Platinum τροφές είναι από τις ελάχιστες που φέρουν την ειδική σφραγίδα ποιότητας TUV, πιστοποιώντας έτσι κάθε συστατικό που περιέχουν. Φροντίστε τον μικρό σας φίλο και βοηθήστε τον να γίνει ένας δυνατός και υγιής σκύλος!

 

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διατροφή του σκύλου μου και θέλω να το λύσω

  Καλάθι Αγορών
  Σύνδεση

  Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

  Κατάστημα
  0 προϊόντα Καλάθι
  Ο λογαριασμός μου