Στοματική Υγιεινή

PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN + CARE GEL FORTE

ΤΙΜΗ: 36.98€

PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN + CARE GEL SALMON

ΤΙΜΗ: 32.90€

PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN + CARE GEL CLASSIC

ΤΙΜΗ: 32.90€

PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN + CARE SPRAY CLASSIC

ΤΙΜΗ: 29.90€

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ PLATINUM
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤ0 09:00-18:00
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ PLATINUM
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

Η φυσικά αποτελεσματική εναλλακτική στη θεραπεία και πρόληψη κατά της πέτρας:

  • αφαιρεί την πέτρα
  • ανακουφίζει από τη φλεγμονή των ούλων
  • καταπολεμά την κακοσμία της αναπνοής

Εύκολο στη χρήση:

Ψεκάστε ή εφαρμόστε – μόνο 2 φορές τη μέρα

OralClean+Care (OCC) σε μορφή Σπρέι & Τζέλ

Το OralClean+Care Σπρέι είναι το πιο εύκολο στη χρήση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να ψεκάζεται πάνω στα δόντια. Ωστόσο, δεν μπορούν όλα τα κατοικίδια ζώα να ανεχθούν το θόρυβο ενός σπρέι, αν δεν είναι συνηθισμένα σε αυτόν, το οποίο αποτελεί και τον λόγο που το OralClean+Care διατίθεται και ως γέλη που μπορείτε απλά να επαλείψετε στο εξωτερικό των δοντιών με το δάχτυλό σας. Δοκιμασμένη και ελεγμένη γεύση: και οι δύο γεύσεις του OralClean+Care συνήθως τα πάνε καλά με τα ζώα. Για τα περισσότερα σκυλιά, συνιστούμε την κλασική έκδοση OralClean+Care CLASSIC, ενώ το OralClean+Care WILD SALMON με γεύση σολομού δημιουργήθηκε κυρίως έχοντας τις γάτες κατά νου.

OralClean+Care FORTE (ενισχυμένη έκδοση) – ίδια δοσολογία, περισσότερο αποτέλεσμα:

Το OralClean+Care FORTE περιέχει τις ίδιες ουσίες και ενεργά συστατικά όπως η CLASSIC έκδοση, αλλά σε υψηλότερη συγκέντρωση. Η θεραπεία με το OralClean+Care FORTE έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ζώα με επίμονο πρόβλημα πέτρας. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για κάθε κατοικίδιο ζώο να αποδεχθεί αμέσως την πιο έντονη γεύση και μυρωδιά του προϊόντος – συχνά τους παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουν σε αυτά

Σας προτείνουμε: πρώτα CLASSIC, μετά FORTE!

Για τον πρώτο γύρο της θεραπείας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το OralClean+Care CLASSIC. Αν το κατοικίδιό σας το ανέχεται καλά, τότε στραφείτε αν είναι απαραίτητο μετά το πρώτο μπουκάλι στο OralClean+Care FORTE.

Η στοματική υγιεινή του σκύλου σας είναι πολύ σημαντική, τόσο για την υγεία των δοντιών και των ούλων του, όσο και για την ευρύτερη υγεία του. Όλα τα προϊόντα Platinum για τη στοματική υγιεινή του σκύλου σας είναι απόλυτα ασφαλή, αφού έχουν εγκριθεί ακόμη και για ανθρώπινη κατανάλωση. Όλα τα προϊόντα περιέχουν νερό, εκχύλισμα εσπεριδοειδών και βοτάνων, κατάλληλα για να διατηρήσουν και να φροντίσουν τη στοματική υγιεινή του πιστού σας φίλου. Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά την πέτρα, να ανακουφίσει από τη φλεγμονή των ούλων αλλά και να καταπολεμήσει οριστικά την κακοσμία του στόματος. Μέσα στο πακέτο περιποίησης και φροντίδας του σκύλου σας, πέρα από την τροφή σκύλου αλλά και τις λιχουδιές σκύλου δεν θα πρέπει να αμελείτε και τη στοματική υγιεινή του, που όπως και σε εμάς, έτσι και στα σκυλιά είναι απαραίτητη.