Στοματική υγιεινή σκύλου: Τι να προσέξετε

Η στοματική υγιεινή σκύλου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην γενικότερη υγεία του πιστού σας φίλου. Περισσότερα από το 70% των σκύλων θα παρουσιάσει κάποιο οδοντικό πρόβλημα τα πρώτα 4 χρόνια της ζωής του. Αυτές οι παθήσεις μπορούν πολύ σύντομα να οδηγήσουν σε βακτηριακές παθήσεις, δυσκολία στη λήψη τροφής, ακόμη και απώλεια δοντιών. Μάθετε πως μπορείτε να προφυλάξετε αποτελεσματικά τα δόντια σκύλου, με συχνή φροντίδα.

 

Κατάλληλα παιχνίδια

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά ειδικά παιχνίδια που βοηθάνε στην καλή στοματική υγιεινή σκύλου. Μαλακά παιχνίδια και δερμάτινα κόκαλα μπορούν να διατηρήσουν την υγεία στα δόντια σκύλου. Επιπλέον, αυτά τα παιχνίδια απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα από τα δόντια του καλού σας φίλου.

 

Καθημερινό βούρτσισμα

Υπάρχουν φυσικά πολλά προϊόντα καθαρισμού δοντιών σκύλου τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στην διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών. Προμηθευτείτε ειδική οδοντόκρεμα για σκύλους και φροντίστε να το κάνετε να μοιάζει με παιχνίδι έτσι ώστε να μπορείτε να πλένετε τα δόντια του σκύλου σας.

 

Διατροφή σκύλου

Πρωταρχικό ρόλο παίζει φυσικά και η σωστή διατροφή σκύλου. Βεβαιωθείτε ότι η τροφή είναι υψηλής ποιότητας και ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια σωστή στοματική υγιεινή σκύλου. Ανάμεσα στα γεύματα, βρείτε ένα σνακ που αγαπά ο σκύλος σας και δώστε του να ‘μασουλήσει’.

 

Προϊόντα καθαρισμού δοντιών σκύλου

Υπάρχουν κάποια προϊόντα καθαρισμού δοντιών σκύλου πλήρως ασφαλή και εγκεκριμένα, τα οποία βοηθούν σημαντικά στην καταπολέμηση κάθε ασθένειας των δοντιών και των ούλων. Το Oral Clean + Care περιέχει μόνο φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Με τη χρήση βοτάνων και σπόρων, διατηρείτε υγιή τα δόντια σκύλου.

 

Επαγγελματικός καθαρισμός

Μην αμελείτε την επίσκεψη στον οδοντίατρο, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει ειδικό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της πλάκας. Επειδή απαιτείται γενική αναισθησία, ο κτηνίατρος θα κρίνει πότε και εάν είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία.

 

Φροντίζοντας να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού δοντιών σκύλου μπορείτε να εξασφαλίσετε καθαρή αναπνοή και υγιή δόντια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Platinum σας βοηθά με την πιο υγιεινή και φυσική σειρά προϊόντων.

σμυβουλος-τροφης platinum-τροφες δωρεαν-τροφη

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου