Σπιτάκι σκύλου: Πώς θα κάνετε την σωστή επιλογή

Μπορεί ο βαρύς χειμώνας να ανήκει πλέον στο παρελθόν για τη φετινή χρονιά, ωστόσο ο υδράργυρος θα συνεχίσει να πέφτει συχνά πυκνά για αρκετές ημέρες ακόμα. Τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες τα σκυλάκια χρειάζονται μία έξτρα προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι σημαντικό λοιπόν να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαπημένων σας φίλων. Η σωστή επιλογή για το σπιτάκι σκύλου, αποτελεί σημαντικό παράγοντα προστασίας από το κρύο.

Το να προσφέρετε σε έναν σκύλο το κατάλληλο καταφύγιο είναι υψίστης σημασίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σκυλάκι σας ζεστό μέσα στο σπίτι του.

Τip 1

Τα σπιτάκια σκύλου θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα είτε από ξύλο, είτε από πλαστικό. Θα ήταν καλό να αποφεύγετε τα σπιτάκια σκύλου από φτιαγμένα από μέταλλο, αφού είναι υλικό που διοχετεύει το κρύο.

Tip 2

Τοποθετήστε το σπιτάκι σε προφυλαγμένες από τις καιρικές συνθήκες (π.χ. αέρα, βροχή) τοποθεσίες μέσα στον χώρο. Προτιμήστε σημεία που τα βλέπουν οι ακτίνες του ήλιου έτσι ώστε να τον ζεσταίνει.

Tip 3

Ανασηκώστε το σπιτάκι μερικά εκατοστά από το έδαφος και τοποθετήστε μία ειδική πόρτα για να μένουν τα κρύα ρεύματα έξω από το σπίτι πριν προλάβουν να φτάσουν το σκυλάκι.

Tip 4

Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο χαλάκι ή κουβέρτα για να τα τοποθετήσετε σαν στρώμα στο οποίο θα κάθεται πάνω ο σκύλος, αφού και τα δύο διοχετεύουν την υγρασία. Προτιμήστε ρινίσματα από κέδρο ή άχυρο να λειτουργήσουν σαν στρωματάκι.

Τip 5

Πριν την αγορά του σπιτιού ή πριν την ενοικίασή του από κάποιο φιλικό πρόσωπο που δεν το χρειάζεται πλέον για το δικό του σκυλάκι, βεβαιωθείτε ότι είναι αδιάβροχο.

Ποιες άλλες ενέργειες μπορείτε να ακολουθήσετε για να διατηρήσετε το σκυλάκι σας ζεστό;

Εάν παρόλο που έχετε φροντίσει για όλα τα παραπάνω, το σκυλάκι σας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει των κρύων αυτών συνθηκών, αφήστε τον να μπει μέσα στο σπίτι και να κοιμηθεί πάνω σε κάποιο στεγνό χαλάκι ή κάποια παλιά ζεστή κουβέρτα που έχετε στο σπίτι.

Σημαντικό επίσης είναι να αυξήσετε τις ποσότητες φαγητού που δίνετε στον σκύλο, αφού τις κρύες μέρες ο οργανισμός του καίει περισσότερες θερμίδες με σκοπό να διατηρεί τη ζεστή του θερμοκρασία. Προμηθευτείτε τροφές σκύλων της Platinum που πέραν της ποσότητας, θα προσφέρουν σίγουρα κάθε απαραίτητο συστατικό που θα ενισχύσει τον οργανισμό του.

Μερικοί από τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Platinum Hellas
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OJYq6egXav4″]
Τα προϊόντα της Platinum έχουν πιστοποίηση TÜV

Platinum Hellas TIPS
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bAjmzsWwfVE”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5_pVEARfPvU”]
Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου