Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ PLATINUM ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Platinum vs συμβατική τροφή

Συμβατική ξηρή τροφή

Η συμβατική ξηρή τροφή για σκύλους συνήθως παράγεται κυρίως από φυτικές πρώτες ύλες και από ένα μικρό ποσοστό αλεύρου από κρέας – και όχι από νωπό κρέας. Το υπολειπόμενο ποσοστό υγρασίας στο 8% είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που παραμένει στις τροφές PLATINUM.

Επίσης, η παραγωγή γενικά γίνεται σε ένα μηχάνημα που ονομάζεται εξωθητήρας. Πρώτα απ ‘όλα τα συστατικά αναμιγνύονται με νερό. Αυτός ο πολτός θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και συμπιέζεται σε κροκέτες υπό ισχυρή πίεση.

Κάθε μεμονωμένη κροκέτα περιβάλλεται από ένα στρώμα το οποίο πρέπει πρώτα να διασπαστεί. Ως αποτέλεσμα της διάρκειας αυτής της διαδικασίας το φαγητό παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο στομάχι.

Με την ξηρή τροφή για σκύλους PLATINUM, η σύνθεση, η υψηλή αναλογία νωπού κρέατος, τα υψηλής ποιότητας συστατικά και το παρασκεύασμα είναι όλα κλειδιά για να εξασφαλιστεί ότι τα τρόφιμα δεν διογκώνονται στο στομάχι. Τα κομμάτια της τροφής είναι μαλακά και συμπαγή – και έχουν υψηλή θρεπτική αξία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ποσότητα που χρειάζεται το σκυλί σας είναι σημαντικά χαμηλότερη από ό, τι θα χρειαζόταν εάν έτρωγε συμβατική ξηρά τροφή. Αυτό σημαίνει ότι: Το στομάχι τίθεται κάτω από λιγότερη πίεση και αδειάζει γρήγορα.

Η PLATINUM υιοθετεί μια πολύ διαφορετική προσέγγιση

Επειδή η PLATINUM μαγειρεύεται στους χυμούς της και στεγνώνει σε θερμοκρασία δωματίου, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε υγρασία από την παραδοσιακή ξηρή τροφή.

Με 19% υπολειμματική υγρασία, που αποτελείται απλώς από χυμούς κρέατος, η PLATINUM μόνο «ξηρή» δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αυτό αποτελεί σημαντική συμβολή στην γευστική εμπειρία. Ακόμα και οι πελάτες μας λένε ότι η PLATINUM είναι η ζουμερή ξηρή τροφή!

Χρησιμοποιούμε τουλάχιστον 70% νωπού κρέατος για το παρασκεύασμα. Επιπλέον, προσθέτουμε και άλλα εύπεπτα συστατικά όπως το ρύζι, το καλαμπόκι ή / και τις πατάτες και τα υψηλής ποιότητας ψυχρής έκθλιψης έλαια, βότανα, βιταμίνες και μέταλλα.

ΚΑΙ: είμαστε ο μόνος κατασκευαστής που μαγειρεύει αυτά τα συστατικά με τους χυμούς τους, χωρίς να προσθέτει νερό, για να διατηρήσει τη θρεπτική τους αξία. Έτσι η PLATINUM διατηρεί την υψηλή της ποιότητα.

Η συμβατική ξηρή τροφή «φουσκώνει» στο στομάχι καθώς απορροφά πολύ υγρό. Ο χρόνος που μένει στο στομάχι και στο έντερο είναι επίσης πολύ μεγαλύτερος. Για αυτό είναι υπεύθυνοι τρεις παράγοντες:

  • Συνήθως παρασκευάζεται κυρίως από φυτικές πρώτες ύλες και από ένα μικρό ποσοστό αλεύρου από κρέας.
  • Η παραγωγή πραγματοποιείται γενικά στον εξωθητήρα.
  • Κάθε μεμονωμένη κροκέτα περιβάλλεται από ένα στρώμα αμύλου.

Η ξηρή τροφή για σκύλους PLATINUM δεν διογκώνεται στο στομάχι. Θα δείτε τη διαφορά: Μετά τη σίτιση, το στομάχι του σκύλου σας δεν θα σας φουσκώσει!

Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο της συστροφής στομάχου – ιδιαίτερα όταν το στομάχι είναι γεμάτο. Η βασική περίοδος ανάπαυσης μετά το φαγητό μπορεί επομένως να είναι σημαντικά μικρότερη.

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ PLATINUM και συμβατικής ξηρής τροφής:
⦁ Η PLATINUM δεν διογκώνεται στο στομάχι
⦁ Το πέρασμα διαμέσου του στομάχου και του εντέρου μειώνεται σημαντικά
⦁ Τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται γρήγορα από το έντερο

Θα παρατηρήσετε αυτά τα οφέλη μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σίτισης του σκύλου σας με το PLATINUM:

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PLATINUM

Μια πιο ευτυχισμένη ζωή

Η ευκολία της πέψης φροντίζει: το συκώτι,τα νεφρά και το δέρμα τα οποία δεν τίθεται υπό πίεση από συστατικά που δεν είναι οφέλημα.

Μεγαλύτερη μυϊκή μάζα

Οι πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας από το νωπό κρέας διεγείρουν αμέσως την ανάπτυξη μυών.

Ένα λαμπερό τρίχωμα

Τα θρεπτικά, ψυχρά έλαια που περιέχονται στο φαγητό και η καθαρότητα των συστατικών μας φροντίζουν αυτό.

Δεν υπάρχουν δυσανεξίες ή αλλεργίες

Η PLATINUM χωνεύεται τόσο εύκολα λόγω της φυσικής, υγιούς σύνθεσης της ώστε καθιστά τη δυσανεξία πολύ σπάνια. Ο μεταβολισμός δεν τίθεται υπό πίεση από μετουσιωμένα συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ανεξήγητη φαγούρα ή άλλα δερματικά προβλήματα.

Λιγότερη “έξοδος”

Καθώς η PLATINUM αφομοιώνεται βέλτιστα από το σώμα, το σκυλί συνήθως δεν έχει ούτε αέρια ούτε διάρροια. Ακόμη και τα “μικρά δώρα” που αφήνει, είναι πολύ μικρά και σταθερά.

Συσκευασία πρώτης κατηγορίας

Δεδομένου ότι τα ακάρεα στα τρόφιμα μπορούν να ευθύνονται για αλλεργίες (ανεξήγητη φαγούρα), βεβαιώνουμε πλήρως ότι η PLATINUM είναι απαλλαγμένη από ακάρεα.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές ξηρές τροφές, η PLATINUM τοποθετείται σε σακούλες υψηλής ποιότητας αμέσως μετά τη διαδικασία παρασκευής και δεν αποθηκεύεται προσωρινά σε σιλό. Τα ακάρεα δεν έχουν καμία πιθανότητα εδώ.
Η συσκευασία εξασφαλίζει ότι το άρωμα διατηρείται πάντα έτσι ώστε ο σκύλος σας να απολαμβάνει το φαγητό από το πρώτο δάγκωμα μέχρι το τελευταίο. Τα πακέτα διατίθενται σε μεγέθη 1,5 κιλών και 5 κιλών ενώ οι παραγγελίες για μεγαλύτερες ποσότητες από αυτό αποτελούνται από πακέτα των 5 κιλών. Η τροφή διατηρείται φρέσκια για 18 μήνες μετά την παραγωγή.

Πηγή: https://www.platinum.com/en/platinum-dry-dog-food/dry-food/difference-dry-food.html

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου