Η PLATINUM επιλέγει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση:

Είμαστε ο ΜΟΝΟΣ παραγωγός ζωοτροφής παγκοσμίως που χρησιμοποιεί περισσότερο από 70% φρέσκο κρέας κοτόπουλου, αρνιού, μοσχαριού και Ιβηρικού χοιρινού! 

Προστίθενται συστατικά τα οποία είναι εύκολο να αφομοιωθούν, όπως πολύτιμοι για πέψη και ενέργεια υδατάνθρακες από ρύζι, καλαμπόκι, πατάτα, καθώς και έλαια ψυχρής έκθλιψης, βότανα, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες.

Και: είμαστε ο μόνος παραγωγός ζωοτροφής που μαγειρεύει αυτά τα υλικά στους ίδιους τους χυμούς του φρέσκου κρέατος, χωρίς την προσθήκη νερού, για να συντηρείται η διατροφική τους αξία και γεύση. Να πώς η PLATINUM διατηρεί την υψηλή της ποιότητα! 

Κάθε άλλο παρά ξηρή τροφή:

Δεδομένου ότι η PLATINUM είναι μαγειρεμένη στους δικούς της χυμούς κρέατος και ξηραίνεται σε θερμοκρασία δωματίου, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε υγρασία απ’ ότι μια παραδοσιακή ξηρή τροφή.

 

Με 18-19% υπολειμματική υγρασία, αμιγώς αποτελούμενη από τους χυμούς του κρέατος, η PLATINUM είναι κάθε άλλο παρά μια συνηθισμένη ξηρή τροφή. Αυτό συνιστά μια σημαντική συνεισφορά στη γευστική εμπειρία του σκύλου σας. Οι πελάτες μας μάλιστα λένε πως η PLATINUM είναι η ζουμερή και χυμώδης μαγειρεμένη ξηρή τροφή!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ PLATINUM
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤ0 09:00-15:00
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ PLATINUM
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΑ ΣΚΥΛΙΑ PUPPY
Κοτόπουλο

Πλήρης τροφή για κουτάβια και νεαρά σκυλιά,
ποικιλία κοτόπουλου.

ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Κοτόπουλο

Πλήρης τροφή για ενήλικα σκυλιά,
ποικιλία κοτόπουλου.

ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Ιβηρικό κρέας & λαχανικά

Πλήρης τροφή για ενήλικα σκυλιά,
ποικιλία Ιβηρικού και λαχανικών.

ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Μοσχάρι & Πατάτα

Πλήρης τροφή για ενήλικα σκυλιά,
ποικιλία μοσχαρίσιου κρέατος και πατάτας.

ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Αρνί & ρύζι

Πλήρης τροφή για σκυλιά,
ποικιλία αρνιού και ρυζιού.