Ξηρά ή Υγρή Τροφή; Τι είναι προτιμότερο για τον σκύλο μου;

Όλοι όσοι ζείτε με τον τετράποδο φίλο σας, έρχεστε αντιμέτωποι τουλάχιστον μία φορά με το ερώτημα του ποιο είδος τροφής είναι το ιδανικό γι’ αυτόν. Γνωρίζετε ήδη ότι χάρη στην υψηλή ποιότητα διατροφής, ο σκύλος σας εξασφαλίζει την καλή του υγεία, διατηρεί το πλούσιο τρίχωμα του και είναι τόσο δραστήριος όσο χρειάζεται να είναι.

Η Platinum Hellas δράττεται της ευκαιρίας να σας αποσαφηνίσει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο όπως και να σας βοηθήσει σχετικά με την εν λόγω επιλογή που καλείστε να πάρετε κάθε φορά στο pet shop ή μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Τα πράγματα είναι απλά!

Ξηρά Τροφή

Η ξηρά τροφή έχει πολλά πλεονεκτήματα και , ουσιαστικά, είναι απαραίτητη για τη σωστή διατροφή ενός σκύλου. Το κυριότερο πλεονέκτημα της αφορά την υγεία των δοντιών του φίλου μας. Για την ακρίβεια, όταν καταναλώνει ο σκύλος ξηρά τροφή, ενισχύονται οι μύες της σιαγόνας του ενώ παράλληλα ικανοποιείται το φυσικό ένστικτο του, αυτό της μάσησης. Επιπλέον, η ξηρά τροφή συντηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ΄ ότι η υγρή (η οποία έχει μικρή διάρκεια ζωής και απαιτεί συντήρηση στο ψυγείο) και τέλος, έχει την πιο οικονομική τιμή.

Υγρή Τροφή

Η υγρή τροφή είναι πρώτη στις προτιμήσεις των σκύλων λόγω του αρώματος της υφής της και της ευκολίας της να καταναλώνεται χωρίς ο φίλος μας να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Συμπέρασμα

Η ιδανικότερη επιλογή είναι ο συνδυασμός και των δύο! Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που έχουν την τάση να αναμειγνύουν στο πιατάκι του σκύλου μισή-μισή ποσότητα.

Platinum Σκυλοτροφές

Όποιο από τα δύο ειδή σκυλοτροφών της Platinum Hellas και αν επιλέξετε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την υψηλή τους περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μιας και διαθέτουν τουλάχιστον 70% φυσικό κρέας και ασυναγώνιστη γεύση. Θα τις βρείτε όλες εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο παρακάτω τηλέφωνο: 

215 215 97 97

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διατροφή του σκύλου μου και θέλω να το λύσω

  Καλάθι Αγορών
  Σύνδεση

  Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

  Κατάστημα
  0 προϊόντα Καλάθι
  Ο λογαριασμός μου