Φροντίδα Δέρματος

PLATINUM NATURAL HEALING BALM

ΤΙΜΗ: 18.96€

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ PLATINUM
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤ0 09:00-18:00
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ PLATINUM
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ
215 215 97 97

Platinum Skin Care

Προτείνεται για τραυματισμούς του δέρματος

Όλα τα σκυλιά αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες, πολλές φορές όμως τυχαίνει να τραυματίζονται, έστω και ελαφρά. Οι πληγές του δέρματος είναι μέρος της καθημερινής ζωής για τα ζώα μας, όπως ακριβώς και για εμάς τους ανθρώπους. Είναι δυνατόν να προκληθούν από το παιχνίδι με άλλα ζώα , κλαδιά , αγκάθια μετά από μία βόλτα σε δασώδες περιοχές ή να κοπούν από γυαλιά. Επίσης μπορεί να προκληθούν καψίματα μετά από επαφή με μαγειρικές εστίες ή άλλες πηγές έντονης θερμότητας.

Φυσικά, το ίδιο το σώμα φροντίζει να θεραπεύσει το τραυματισμένο δέρμα. Ωστόσο, μπορούμε να βοηθήσουμε το ζώο να πάρει μέσα από την προδιεργασία της επούλωση καλύτερη, ταχύτερη και, πάνω απ ‘όλα, χωρίς επιπλοκές φροντίδα.

Πληγές στον σκύλο

Πάντα για εμάς τους ιδιοκτήτες η όψη μιας αιμοραγίας από πληγές στο ζώο μας είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν η πληγή είναι μόνο επιφανειακή, θα πρέπει να ελέγξουμε προσεκτικά ότι η πληγή δεν είναι μεγαλύτερη απ’ ότι φαίνεται. Ο λόγος είναι για να μπορούμε να εφαρμόσουμε την αλοιφή SKIN CARE όσο καλύτερα γίνεται. Σε περιπτώσεις μικρότερων τραυμάτων όπως τσιμπήματα από αγκάθι ή δαγκώματα από τσιμπύρια και ψύλλους θα πρέπει άμεσα να εφαρμόσουμε την αλοιφή SKIN CARE της PLATINUM για να αποτρέψουμε την μόλυνση αλλά και την επέκταση της λοίμωξης σε μεγαλύτερες περιοχές του δέρματος. Το SKIN CARE μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του πυον μιας φλεγμονής σε εξωτερική πληγή του σκύλου, συχνά τα σκυλιά με παχύ τρίχωμα ταλαιπωρούνται με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η αναπνοή τους.

Για την πρόληψη λοιμώξεων του δέρματος, όλες οι πληγές – μικρές ή μεγάλες – θα πρέπει να απολυμαίνονται και ο ιδιοκτήτης να τις φροντίσει χωρίς καθυστέρηση. Μολυσμένα τραύματα και μολύνσεις του δέρματος αποτελούν κίνδυνο για το ζώο – συχνά με περαιτέρω επιπλοκές

Η συμβουλή μας:

Τραυματισμοί – μικροί και μεγάλοι – και λοιμώξεις του δέρματος είναι συχνά δύσκολο να ανιχνευθούν κάτω από το τρίχωμα. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε το τρίχωμα του ζώου σας τακτικά. Μπορεί να αναγνωρίσετε την έναρξη μιας μόλυνσης από ερυθρότητα, πρήξιμο ή πληγές. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο για να αποκλειστεί η πιθανότητα σοβαρών λοιμώξεων και σοβαρών τραυματισμών. Οι πληγές είναι πάντα επώδυνες για το ζώο και μπορούν να περιορίσουν σημαντικά την όρεξη του ζώου για δραστηριότητες, όπως και την δική σας. Τις πληγές θα πρέπει να φροντίσει μια καλή αλοιφή , όπως η SKIN CARE της PLATINUM. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Για την καλύτερη θεραπεία των πληγών του ζώου σας, θα πρέπει να έχετε πάντα μια καλή αλοιφή – όπως η SKIN CARE θεραπευτική αλοιφή – έτοιμοι να προσφέρετε στο ζώο σας την καλύτερη προστασία και φροντίδα.
Η φροντίδα σκύλου δεν περιορίζεται στην τροφή σκύλου και στα εμβόλια σκύλου. Όταν παρατηρήσετε μια μικρή πληγή, θα πρέπει να την φροντίσετε κατάλληλα. Η κρέμα Skin Care της Platinum περιέχει ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, φυσικό κερί μέλισσας και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία βοηθάνε στη γρήγορη και ασφαλή επούλωση της πληγής. Η κρέμα Skin Care δεν περιέχει υπολείμματα πετραιλοειδών, parabens, υποκατάστατα χρωμάτων και είναι φτιαγμένη χωρίς συντηρητικά και γαλακτωματοποιητές. Επίσης δεν περιλαμβάνει αλκοόλ. Με τη σωστή φροντίδα της πληγής, μπορεί να επουλωθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο μικρός σας φίλος. Παραγγείλτε την και έχετε την πάντα διαθέσιμη για οποιαδήποτε μικρή πληγή που μπορεί να εμφανίσει ο σκύλος σας.