Υγρή τροφή για σκύλους: τα Χαρακτηριστικά που πρέπει να Προσέξετε

Η υγρή τροφή για σκύλους είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα, που δυσκολεύει πολύ τους ιδιοκτήτες σκύλων. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό στον σκύλο σας. Ωστόσο, δεν έχετε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κάνετε μια σωστή αξιολόγηση.

Μαθαίνοντας τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε σε κάθε υγρή τροφή για σκύλους μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε ποιοτική τροφή στον σκύλο σας.

Η βάση της τροφής

Ο σκύλος σας είναι ένα σαρκοφάγο ζώο, το οποίο χρειάζεται επαρκή ποσότητα κρέατος για αναπτυχθεί σωστά. Επομένως, η υγρή τροφή για σκύλους πρέπει να διαθέτει αρκετή ποσότητα, την οποία θα βρείτε να αναγράφεται στα συστατικά. Το ποσοστό του κρέατος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 50-60%. Φυσικά, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο.

Ετικέτα συστατικών

Όταν διαβάζετε την ετικέτα με τα συστατικά θα πρέπει να μπορείτε να καταλάβετε, αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά που αναγράφονται. Πολλοί βασίζουν την ετικέτα τους σε ανακρίβειες για να μπερδέψουν τον καταναλωτή. Για παράδειγμα, όροι όπως γεύμα κοτόπουλου ή παράγωγα κρέατος σας δείχνουν ότι η τροφή περιέχει συστατικά τα οποία δεν θα κάνουν καλό στον σκύλο σας.

Χώρα προέλευσης

Φυσικά σε κάθε σωστή και ποιοτική υγρή τροφή για σκύλους θα πρέπει να αναγράφεται ο τόπος παρασκευής και ο Διεθνής Κωδικός της μονάδας παραγωγής. Αφήστε στην άκρη τροφές για σκύλους που δεν αναφέρουν τίποτα από τα παραπάνω.

Τιμή

Είναι απόλυτα κατανοητό να αναζητάτε όσο γίνεται μια πιο οικονομική τροφή για τον σκύλο σας. Ωστόσο, οι εκπτώσεις που θα κάνετε στο φαγητό του θα έχουν άμεση επίδραση στην υγεία και τη δύναμή του. Είναι προτιμότερο να βρείτε μια τροφή από την οποία θα μπορεί να καταναλώνει μικρότερες ποσότητες, από το να συμβιβαστείτε με μια πολύ φθηνή η οποία θα προκαλέσει στον σκύλο σας διάφορα προβλήματα.

Συντηρητικά

Όταν αναζητάτε υγρή τροφή για σκύλους βεβαιωθείτε ότι δεν αναφέρονται χρωστικές ουσίες και συντηρητικά τα οποία είναι περιττά για τον σκύλο σας. Αυτά τα συντηρητικά αποσκοπούν στο να προσφέρουν μια γεύση η οποία θα αρέσει στον σκύλο σας. Φυσικά, με την επιλογή της κατάλληλης τροφής δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σκύλος σας θα την λατρέψει.

Επιλέξτε με προσοχή μια τροφή σκύλου η οποία όχι μόνο του παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά, αλλά και η γεύση του προσφέρει στον σκύλο σας μια αγνή και ολοκληρωμένη απόλαυση.

Οι Platinum τροφές πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, αποτελώντας την ιδανική λύση στην υγρή τροφή για σκύλους.

δωρεαν-τροφη

platinum-τροφεςσμυβουλος-τροφης

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου