01. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΕΑΣ

mimg-dogs-need-meat

 

Από τη φύση τους άγρια: γιατί ένα σκυλί χρειάζεται κρέας;

Είτε έχετε ένα Τζάκ Ράσελ Τεριέ είτε ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ: όλα τα σκυλιά είναι ακριβώς τα ίδια όταν στέκονται μπροστά από το μπολ με την τροφή τους. Ακόμη και αν το “θήραμά” τους, τούς σερβίρεται σε μικρά κομμάτια, όπως γίνεται στις μέρες μας – το ένστικτό τους εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Τα σκυλιά κατάγονται απ’ τους λύκους και εξακολουθεί να υπάρχει ένας λύκος μέσα τους.

Τα σκυλιά ξέρουν ακριβώς τι θέλουν: πρέπει να είναι κρέας, όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και πιο φυσικό. Ακριβώς όπως και στο παρελθόν, τότε που οι πρόγονοί τους περιπλανιόντουσαν ακόμα στα δάση προς αναζήτηση τροφής.

  • Με τις τροφές της PLATINUM τα σκυλιά παίρνουν ό, τι ο λύκος μέσα τους ζητά: υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες παρασκευασμένες από τουλάχιστον 70 % φρέσκο κρέας.
  • Η PLATINUM είναι επομένως κατάλληλη για σκυλιά κάθε ηλικίας και ράτσας.

Η πεπτική οδός του σκύλου είναι σχεδιασμένη για την διατροφή ενός σαρκοφάγου ζώου. Εν γένει, ο χρόνος παραμονής και κατακράτησης της τροφής στη γαστρεντερική οδό εξαρτάται από την ανάλυση, κατανομή και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Ως εκ τούτου οι δύσπεπτες τροφές απαιτούν ένα μεγαλύτερου μήκους πεπτικό σύστημα.

Έτσι, προκειμένου για διαφορετικά ζωικά είδη, μπορούν να παρατηρηθούν διαφορετικές αναλογίες του μήκους του πεπτικού σωλήνα προς το μήκος σώματος του ζώου. Αυτή η αναλογία δίνει μια ένδειξη των διατροφικών συνηθειών. Η ευκολότερη στην πέψη τροφή είναι το κρέας, οπότε η αναλογία του μήκους του σκυλίσιου πεπτικού σωλήνα προς το μήκος σώματος είναι περίπου μόλις 6:1.

Certificate Meat Content

Κατεβάστε την βεβαίωση σε pdf φορμάτ κάνοντας κλικ εδώ.


tn-dogfood-for-healthy-dietΔίνοντας μια υγιεινή διατροφή

Η PLATINUM έχει ως βάση τη διατροφή του λύκου: φυσικοί συνδυασμοί και συστατικά που ικανοποιούν τις ανάγκες του σκύλου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το πεπτικό σύστημα του σκύλου

img-alimentary-canal-dog

Μήκος του πεπτικού σωλήνα σε σχέση με το μήκος σώματος

img-relation-alimentary-canal-length-body