Ράτσες Σκύλων και οι Ιδιαιτερότητές τους

Ένας σκύλος είναι μέσα στα άμεσα σχέδια εσάς και της οικογένειάς σας; Υπάρχουν τόσες πολλές ράτσες σκύλων, που σίγουρα θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μαθαίνοντας περισσότερα για κάθε σκύλο μπορείτε να βρείτε εκείνον που θα ταιριάξει με την οικογένειά σας, για να είστε και εσείς και εκείνος ευτυχισμένοι.

Labrador & Golden Rettriever

Και οι δυο αυτές ράτσες σκύλων αφορούν πολύ έξυπνα και ενεργητικά σκυλιά, τα οποία εκπαιδεύονται και μαθαίνουν πολύ γρήγορα και εύκολα. Ένας τέτοιος σκύλος είναι ιδανικός για οικογένειες καθώς είναι πολύ ήρεμος και εξαιρετικός φύλακας. Η διατροφή σκύλου πρέπει να είναι θρεπτική και να δίνεται με πρόγραμμα έτσι ώστε να διευκολύνεται η ρουτίνα του σκύλου σας.

Γερμανικός ποιμενικός

Ένας σκύλος έτοιμος να αγαπήσει την οικογένειά σας, καθώς αναπτύσσει πολύ ισχυρούς δεσμούς. Είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τους ξένους και αυτό τον καθιστά τον τέλειο φύλακα. Με τη σωστή διατροφή σκύλου εξελίσσεται σε ένα πολύ δυνατό και υγιές σκυλί, με πολλές δυνατότητες.

Canis

Ο γνωστός αυτός σκύλος του καναπέ αγαπιέται και προτιμάται από πολλούς. Οι κυριότεροι λόγοι για να το προτιμήσετε είναι φυσικά η εξαιρετική συντροφιά που προσφέρει αλλά και το γεγονός ότι δεν αφήνει τρίχες ούτε και προκαλεί αλλεργίες. Ανάμεσα στις ιδανικές ράτσες σκύλων για μικρά παιδιά καθώς διαθέτουν πολλή υπομονή.

Jack Rassel

Παρά το μικρό του μέγεθος, αυτός ο σκύλος διαθέτει ανεξάντλητη ενέργεια. Είναι ανάμεσα στις πιο έξυπνες ράτσες σκύλων και είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τα παιδιά. Προσοχή στη συμβίωση του με μικρότερα ζωάκια, καθώς κρύβει έναν κυνηγό μέσα του. Η διατροφή σκύλου πρέπει να είναι πλούσια και θρεπτική και να καλύπτει τις δραστηριότητές του.

Διατροφή σκύλου για κάθε ράτσα

Πολλοί πιστεύουν ότι ένας μεγαλόσωμος σκύλος δεν μπορεί να τρώει την ίδια τροφή με έναν μικρότερο. Η πραγματικότητα ωστόσο διαφέρει πολύ από αυτό. Όλες οι ράτσες σκύλων προέρχονται από τους λύκους, επομένως διατηρούν το ίδιο πεπτικό σύστημα. Οι Platinum τροφές σκύλων είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρέχουν κάθε πολύτιμη ουσία σε κάθε σκύλο, ανεξαρτήτου ράτσας και μεγέθους.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου