ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ PLATINUM

mimg-oral-clean-care
Η φυσικά αποτελεσματική εναλλακτική στη θεραπεία και πρόληψη κατά της πέτρας:
  • αφαιρεί την πέτρα
  • ανακουφίζει από τη φλεγμονή των ούλων
  • καταπολεμά την κακοσμία της αναπνοής

 

Εύκολο στη χρήση:

Ψεκάστε ή εφαρμόστε – μόνο 2 φορές τη μέρα

 

OralClean+Care (OCC) σε μορφή Σπρέι & Τζέλ

Το OralClean+Care Σπρέι είναι το πιο εύκολο στη χρήση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να ψεκάζεται πάνω στα δόντια. Ωστόσο, δεν μπορούν όλα τα κατοικίδια ζώα να ανεχθούν το θόρυβο ενός σπρέι, αν δεν είναι συνηθισμένα σε αυτόν, το οποίο αποτελεί και τον λόγο που το OralClean+Care διατίθεται και ως γέλη που μπορείτε απλά να επαλείψετε στο εξωτερικό των δοντιών με το δάχτυλό σας.

Δοκιμασμένη και ελεγμένη γεύση: και οι δύο γεύσεις του OralClean+Care συνήθως τα πάνε καλά με τα ζώα. Για τα περισσότερα σκυλιά, συνιστούμε την κλασική έκδοση OralClean+Care CLASSIC, ενώ το OralClean+Care WILD SALMON με γεύση σολομού δημιουργήθηκε κυρίως έχοντας τις γάτες κατά νου.

OralClean+Care FORTE (ενισχυμένη έκδοση) – ίδια δοσολογία, περισσότερο αποτέλεσμα:

Το OralClean+Care FORTE περιέχει τις ίδιες ουσίες και ενεργά συστατικά όπως η CLASSIC έκδοση, αλλά σε υψηλότερη συγκέντρωση. Η θεραπεία με το OralClean+Care FORTE έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ζώα με επίμονο πρόβλημα πέτρας. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για κάθε κατοικίδιο ζώο να αποδεχθεί αμέσως την πιο έντονη γεύση και μυρωδιά του προϊόντος – συχνά τους παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουν σε αυτά.

 

Σας προτείνουμε: πρώτα CLASSIC, μετά FORTE!

Για τον πρώτο γύρο της θεραπείας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το OralClean+Care CLASSIC. Αν το κατοικίδιό σας το ανέχεται καλά, τότε στραφείτε αν είναι απαραίτητο μετά το πρώτο μπουκάλι στο OralClean+Care FORTE.


tn-oral-clean-care-classicOralClean+Care

Σπρέι Classic έκδοση
Classic Γέλη(Τζέλ)
Γέλη (Τζέλ) Άγριου Σολομού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 

tn-oral-clean-care-forteOralClean+Care Forte

Forte Σπρέι
Forte Γέλη (Τζέλ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ