Σκυλιά για Σπίτι: Κάντε τη σωστή επιλογή

Αποφασίσατε να κάνετε το πολυπόθητο βήμα και να αποκτήσετε έναν πιστό σύντροφο; Γνωρίζετε ποια είναι τα κατάλληλα σκυλιά για σπίτι; Η Platinum σας παρουσιάζει τα καταλληλότερα σκυλιά για σπίτι, έτσι ώστε να είστε, εσείς, ο νέος σας φίλος και οι γείτονες ευτυχισμένοι.

Ο χώρος

Πολλοί πιστεύουν ότι τα κατάλληλα σκυλιά για σπίτι καθορίζονται από το μέγεθός τους. Αυτό δεν ισχύει, αφού τελικά τον καθοριστικό ρόλο θα παίξει η προσωπικότητα του σκύλου αλλά και η ενέργεια που έχει ως ράτσα.

Βλέποντας μια μια τις ράτσες σκύλων που ταιριάζουν σε ένα σπίτι στην πόλη, θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο για εσάς.

Γιορκσάιρ Τεριέ

Από τις αμέτρητες ράτσες σκύλων, αυτή είναι από τις πιο ιδανικές για μέσα στο σπίτι. Το μέγεθος δεν παίζει σπουδαίο ρόλο. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του σκύλου είναι ότι είναι πολύ ήσυχος και δεν γαυγίζει σχεδόν ποτέ. Είναι πολύ φιλικά και προσαρμόζονται εύκολα, στην περίπτωση που κάποια μετακόμιση είναι στα άμεσα σχέδιά σας.

Μαλτέζ

Ακόμη μια ιδανική επιλογή για μια συντροφιά μέσα στο σπίτι, μιας και τα Μαλτέζ δεν μαδάνε και το τρίχωμα τους παραμένει λαμπερό πάντοτε. Επιπλέον, ο καθοριστικός παράγοντας που τα καθιστά ιδανικά σκυλιά για σπίτι είναι η ήσυχη φύση τους και η έμφυτη τάση να ακολουθούν τον ιδιοκτήτη τους, σιωπηλά.

Γαλλικό Μπουλντόγκ

Από τα πιο ήσυχα και πράα σκυλιά, ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ αρέσκεται στο να χαλαρώνει σε κάποιο άνετο σημείο του σπιτιού. Είναι κοντότριχο επομένως δεν δημιουργεί χάος μέσα στο σπίτι και προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον με ευκολία.

Αγγλικό Μπουλντόγκ

Ως γνήσιο ξαδερφάκι του Γαλλικού Μπουλντόγκ μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Ήσυχο και προσαρμόσιμο, το Αγγλικό Μπουλντόγκ είναι από τις καλύτερες επιλογές. Τα περισσότερα Αγγλικά Μπουλντόγκ προτιμούν τους μικρούς χώρους.

Μπίγκλ

Τα σκυλιά Μπίγκλ είναι μεσαίου μεγέθους, αρκετά ενεργητικά και πάρα πολύ φιλικά. Γι’ αυτούς τους λόγους είναι εξαιρετικά σκυλιά για σπίτι και για οικογένεια. Γίνονται πολύ καλή παρέα σε άτομα κάθε ηλικίας και δένονται πολύ με τα παιδιά της οικογένειας.

Ο παραπάνω οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο σκύλο για σπίτι, που να ταιριάζει και με την προσωπικότητα της οικογένειάς σας. Η Platinum Hellas είναι εδώ για να σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και την ποιοτικότερη τροφή σκύλου, όποια ράτσα και αν προτιμήσετε.

σμυβουλος-τροφης platinum-τροφες δωρεαν-τροφη

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου