Ποια Είναι η Καλύτερη Ξηρή Τροφή για τον Σκύλο;

Είναι αλήθεια ότι ψάχνοντας την καλύτερη ξηρή τροφή για τον σκύλο μας, μπορεί να επηρεαστούμε από τις διάφορες διαφημίσεις. Έτσι μπορεί να αμελήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητάμε σε μια ξηρή τροφή.

Τι πρέπει να περιέχει η ξηρή τροφή σκύλου;

Εάν ο σκύλος τρέφεται αποκλειστικά με ξηρή τροφή, όπως οι περισσότεροι σκύλοι, αυτή η τροφή πρέπει να αποτελεί ένα πλήρες γεύμα. Παρά τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες κάθε σκύλου ένα είναι το κοινό. Ανεξάρτητα με την ηλικία, το μέγεθος και τα κιλά του, η ξηρή τροφή πρέπει να περιέχει απαραίτητα κρέας.

Συγκεκριμένα, η περιεκτικότητα του κρέατος στη τροφή πρέπει να είναι τουλάχιστον 50%. Ο σκύλος, ως σαρκοφάγο ζώο, ευημερεί σε μια διατροφή που περιέχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και φυσικό κρέας.

Το υπόλοιπο 50% πρέπει να συμπληρώνεται από άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Ξηρές τροφές που περιέχουν ρύζι και πατάτες δίνουν στον σκύλο τους απαραίτητους υδατάνθρακες. Παράλληλα κάνουν και την τροφή του πιο εύπεπτη.

Αντίστοιχα, τα λαχανικά ή τα βότανα συμπληρώνουν τις φυτικές ίνες. Όλα αυτά τα συστατικά μαζί δίνουν την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου γεύματος.

Τι πρέπει να προσέξω;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε όταν είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε μια ξηρή τροφή είναι η ετικέτα και τα συστατικά που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Αρχικά, η τροφή είναι καλό να αναγράφει ότι είναι super premium, δηλαδή μιας υψηλής ποιότητας ξηρή τροφή, αποτελούμενη από επιλεγμένες ποικιλίες κρέατος, και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Αυτό είναι σημαντικό, όχι μόνο για τη πλήρη κάλυψη των διατροφικών απαιτήσεων του σκύλου, αλλά και για την εξασφάλιση της σωματικής του υγείας.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι η αναγραφή των ακριβών ποσοστών του κύριου ζωικού συστατικού που περιέχεται στην τροφή. Αποφύγετε ξηρές τροφές που αναγράφουν αόριστες ονομασίες συστατικών, όπως παράγωγα κρέατος, γιατί είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Ποια να διαλέξω;

Οι ξηρές τροφές της Platinum όχι μόνο περιέχουν την ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα κρέατος, αλλά και όλα τα άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος. Συγκεκριμένα, οι ξηρές τροφές της Platinum περιέχουν υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες παρασκευασμένες από τουλάχιστον 70% φρέσκο κρέας, ρύζι και/ή λαχανικά.

Επιπλέον, είναι απαλλαγμένες από ανεπιθύμητες πρόσθετες ουσίες. Όλες οι ξηρές τροφές είναι super premium και αναγράφονται τα ακριβή ποσοστά φρέσκου κρέατος που περιέχει κάθε συσκευασία. Αυτήν την οδηγία πολύ λίγες τροφές την ακολουθούν πιστά.

Η Platinum Hellas προσφέρει ολιστική προσέγγιση της διατροφής του σκύλου σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ταΐζετε σωστά τον σκύλο σας.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης ξηρής τροφής για τον σκύλο σας και τις διατροφικές του ανάγκες, είμαστε στη διάθεσή σας.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο: 

215 215 97 97

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διατροφή του σκύλου μου και θέλω να το λύσω

  Καλάθι Αγορών
  Σύνδεση

  Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

  Κατάστημα
  0 προϊόντα Καλάθι
  Ο λογαριασμός μου