Γιατί ο σκύλος σου κρύβει πράγματα;

γιατί ο σκύλος κρύβει πράγματα

Πάλι ψάχνεις τα παπούτσια σου; Μα που τα έκρυψε πάλι;
Και κάπου εκεί μείνατε με την απορία γιατί το κάνει, έτσι δεν είναι;
Μην ανησυχείτε…
Δείτε 4+1 λόγους που το εξηγούν

1. “Μιλάει” το ένστικτο της επιβίωσης

Είναι απλά το φυσικό τους ένστικο να κρατάνε ασφαλή τα πράγματα που θεωρούν σημαντικά. Πριν πολλά χρόνια, όταν ακόμα οι σκύλοι ζούσαν σε αγέλες, χρησιμοποιούσαν αυτήν την τακτική για την επιβίωση τους.

2. Το κάνουν από άγχος

Σε περίπτωση που ο σκυλάκος σας δεν ήταν εξαρχής στην κατοχή σας και ενδεχομένως είχε δύσκολο παρελθόν πριν από εσάς, έχει ακόμα το στρες του πώς και πότε θα βρει την τροφή του. 

3. Θέλουν την προσοχή σας

Εάν ο σκύλος σας βαριέται, νιώθει μόνος του ή απλά θέλει να σας τραβήξει την προσοχή είναι σύνηθες να κρύβει πράγματα ώστε να σας παρασύρει στο παιχνίδι «βρες τι έκρυψα».

4. Είναι μία ένδειξη ότι το παρακάνετε με την ποσότητα του φαγητού.

Αν είστε γενναιόδωροι κι ο σκύλος έχει στη διάθεσή του περισσότερα παιχνίδια ή λιχουδιές απ’ οσα χρειάζεται,είναι πολύ πιθανό να αποθηκεύσει κάποιο από όλα αυτά προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ή να το φάει αργοτερα.

5. Λάθος συσχέτιση

Οι ιδιοκτήτες προκειμένου να προστατεύσουν τόσο το κουτάβι όσο και τα προσωπικά τους αντικείμενα μπορεί να τους τα έπαιρναν απότομα.  Αν αυτό γινόταν συχνά, είναι πιθανό να έβγαλε το λάθος συμπέρασμα πως ό,τι παίρνει του το παίρνουν και γι’ αυτο προσπαθεί να το κρύψει.

Αν θέλετε, λοιπόν, να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις περίεργες συμπεριφορές του τετράποδου φίλου σου, κλικάρετε εδώ ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 215 215 97 97.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου