Αλλαγή Τροφής Σκύλου: Από την Puppy στην Adult

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλου θα πρέπει να περάσουν αυτό το μεταβατικό στάδιο και την αλλαγή τροφής σκύλου. Όταν το χαριτωμένο σας κουτάβι μεγαλώσει, τότε έρχεται η ώρα να αλλάξετε τροφή, για να καλύψετε τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας. Επειδή κάποια σκυλιά μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα από άλλα, υπάρχει μια διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε σχετικά με τη διατροφή σκύλου, για να είστε βέβαιος ότι το σκυλάκι σας θα περάσει ομαλά από τη μια τροφή στην άλλη.

Ημέρα 1η-3η

Κατά τη διάρκεια των 3 πρώτων ημερών καλό θα ήταν να μπερδέψετε τις τροφές σε αναλογία 75% από την puppy και 25% από την adult. Προσθέστε σταδιακά την τροφή σκύλου και δείτε πως αντιδρά ο οργανισμός του. Αν δείτε ότι δεν τη δέχεται, συνεχίστε στην ίδια αναλογία για ακόμη 3 ημέρες.

Ημέρα 4η-6η

Με την προϋπόθεση ότι η αλλαγή τροφής σκύλου έχει πάει καλά έως τώρα συνεχίζετε μειώνοντας την puppy τροφή στο 50%. Με μισή-μισή τροφή λοιπόν συνεχίζετε μέχρι ο σκύλος να επανέλθει στα φυσιολογικά του, και να μην υπάρχουν στομαχικές διαταραχές.

Ημέρα 7η-9η

Τώρα η αναλογία για την τροφή σκύλου αντιστρέφεται, βάζοντας 25% από την puppy και 75% από την adult. Εφόσον ο σκύλος σας ανταποκρίνεται θετικά, τότε η διαδικασία έχει επιτύχει.

Ημέρα 10η

Από εδώ και πέρα μπορείτε να δίνετε στον σκύλο σας αποκλειστικά την adult αφού η αλλαγή τροφής σκύλου έχει γίνει επιτυχημένα.

Αλλαγή τροφής σκύλου μεταξύ διαφορετικών brand

Στην περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε από μια απλή μάρκα στην Platinum Hellas, η διαδικασία διαφέρει σημαντικά. Μπορείτε να αλλάξετε την τροφή σκύλου άμεσα, χωρίς καμία περίοδο προσαρμογής και χωρίς κάποιο αρνητικό αντίκτυπο. Ο χρόνος πέψης της κροκέτας Platinum Hellas διαφέρει από κάθε άλλη τροφή, επομένως δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στη χώνεψη και στη διαδικασία πέψης του σκύλου σας.

Οι τροφές σκύλου Platinum Hellas αποτελούν την καλύτερη επιλογή διατροφής σκύλου, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά το πεπτικό του σύστημα, εφόσον θελήσετε να αλλάξετε τροφή.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διατροφή του σκύλου μου και θέλω να το λύσω

  Καλάθι Αγορών
  Σύνδεση

  Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

  Κατάστημα
  0 προϊόντα Καλάθι
  Ο λογαριασμός μου